O meni / About

Moje ime je Sabina in naravnost obožujem hrano.

Hrano, hranjenje, kuhanje, kupovanje hrane, branje o hrani, začimbe, kuhinjske pripomočke, kuhinjske aparate in tako dalje. Potovanja so moja druga strast in le-ta se ponavadi vrtijo okoli hrane, pogovori z mano tudi, tako da ne preostane nič drugega, kot da se o vsem skupaj izpovem tukaj, v svojem b(r)logu Tolsta nutrija. Pred tem blogom, sem gostovala pod imenom in blogom Foodista.

Že nekaj časa se ukvarjam tudi s fotografijo. Nimam se za profesionalno fotografinjo, a se poskušam približat temu idealu, primarno pa se ukvarjam s stiliranjem hrane.

Vse fotografije na blogu so torej avtorsko zaščitene, zato je njihova uporaba, brez vednosti in pisnega dovoljenja avtorice, kaznivo dejanje.

Če bi me želeli kaj vprašati to storite tako, da izpolnete spodnji obrazec.

Prijetno in okusno branje želim!

———————————————————

My name is Sabina and i love everything that revolves around food. So the only wise thing to do, was to start writing a food blog, where i can pour my little gourmand heart out.

I am also an avid photographer and as you might have guessed, food is my favorite subject to shoot. Weather while cooking at home, eating out or traveling – which, besides food, is also a great passion of mine.

My primary occupation though is working as a food stylist for television commercials and photo shoots.