Resna presna malica

Tisti, ki vedo kako deluje naš posel, vedo da so urniki zmešani kot kurji futer. In tudi futer je včasih zmešan, kot kurji futer. Pa potem štukamo tako in drugače in vsak po svoje. Tudi ta teden s ponedeljkom vred se zdi da bo vihrav. Ampak sem ready. Pred kratkim sem namreč odkrila presne pregrizke Pegan, ki so me čisto navdušili. Glede na to, da vsebujejo vse tisto kar mora v moj želodček za dolg in intenziven dan in da jih je enostavno zbasati spodaj in zadaj nekam v nahrbtnik, v katerem je še prenosnik, podaljšek, zvezek, žvečilni, kabel, krema za roke, flaška z vodo, šop svinčnikov, predpasnik, odpirač za buteljke, švicarski nož…

Presne piškotke iz mace in kakava dodam k smutijem. Ta na sliki je banane, rdeče pese, ingverja, limone in cvetnih listkov vrtnice. Nato pa vse skupaj v lonček za vlaganje.

Krekerji iz rdeče pese in kaljene ajde pa niso sladki in odlično zahrustajov v solatah, juhah, ipd. V eni od mojih malic sem jih dodala solati iz špinače, kalčkov, borovnic in kozjega jogurta.

Smuti_banana_rdeča pesa_borovnice

Spinaca_jogurt_ajdovi_krekerji_food_styling

 

Kaj bo dobrega?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s